Jouw nieuws
 • Voorbeelden:
 • Voetbal
 • Kranten
 • Beursfondsen
 • Zoek nieuws
  Tuner
  FAQ

       Nieuws op Maat
  Voetbalnieuws

  Voetbal in de media

  Foutje bedankt: Jumbo verkoopt kampioensgids Ajax (FOK!frontpage Nieuws 18 apr 2018 19:15:23)
  PSV werd afgelopen weekend kampioen van Nederland, maar bij Jumbo Supermarkten zijn ze nog niet helemaal wakker. Als je de kampioensgids van Voetbal International wilt aanschaffen, die uiteraard helemaal in het teken staat van PSV, wordt op de bon..

  United schenkt City landstitel met beschamende nederlaag (FOK!frontpage Nieuws 15 apr 2018 19:13:38)
  Voor de vijfde keer heeft Manchester City de landstitel in het Engelse voetbal binnen. Dat had vorige week kunnen gebeuren, maar Manchester United won na een fraaie comeback met 2-3. Dit keer ging United flink de fout in.Op eigen veld speelde..

  Voetbal in Iran zonder Romeinse tepels (WaarMaarRaar.nl - opme , 12 apr 2018 13:00:00)
  Voetballiefhebbers konden zondag op de Iraanse staatstelevisie een opmerkelijke vorm van censuur zien. De staatsomroep heeft in de Champions League-uitzending het logo van AS Roma gecensureerd. Het wa... .

  10 jaar uitsluiting van Europees voetbal wegens massale matchfixing (FOK!frontpage Nieuws 07 apr 2018 16:53:23)
  De Albanese topclub KF Skënderbeu mag tien jaar lang niet uitkomen in Europees verband. Dat heeft de UEFA bekendgemaakt. Skënderbeu is schuldig bevonden aan matchfixing en ook niet één keer: maar liefst 53 wedstrijden..

  Locadia verbaasd door PSV-akkoord met Brighton (FOK!frontpage Nieuws 04 apr 2018 19:53:14)
  Jürgen Locadia verruilde PSV in de winterstop voor Brighton & Hove Albion. De aanvaller had niet echt op een transfer gerekend.In Voetbal International vertelt Locadia over het moment waarop hij hoorde dat hij naar de Premier League kon..

  ( 31 mar 2018 20:57:36)
  In Rusland is miljardair Ziejavoedin Magomedov gearresteerd. Hij wordt ervan verdacht dat hij meer dan 28 miljoen euro heeft verduisterd. Magomedov ontkent dat.De 49-jarige zakenman is een van de rijkste mensen in Rusland. Hoewel hij zich loyaal toont aan het Kremlin, behoort hij niet tot de vriendenkring van president Poetin.Arena BaltikaZiejavoedin Magomedov is mede-eigenaar van de Summa Group, een bedrijf dat zich onder meer bezighoudt met bouw en logistiek. Summa heeft een langlopend conflict met het Russisch staatsbedrijf Transneft, dat het beheer van oliepijpleidingen in handen heeft, o

  ( 31 mar 2018 12:24:21)
  De Amsterdamse hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg is woedend op een aantal supermarkten op de Wallen. Volgens hem sloegen ze vorige weekend extra bier in bij de voetbalwedstrijd Nederland-Engeland. De politie was uiteindelijk zo druk met dronken supporters, dat op twee politiebureaus geen aangiftes konden worden opgenomen.Bij het drankfestijn op 23 maart werden er meer dan 90 Britse supporters opgepakt: "Ook zo'n supermarkt is bij ons in de stad medeverantwoordelijk voor de veiligheid. En als we weten dat die voetbalsupporters er zijn, dan is de vraag: waar is je maatschappelijke verant

  Arbiter Kuipers naar WK in Rusland (FOK!frontpage Nieuws 29 mar 2018 17:13:56)
  De scheidsrechterscommissie van de FIFA heeft arbiter Björn Kuipers aangewezen als scheidsrechter voor het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Het wordt het tweede WK voor de supermarktmanager uit Oldenzaal. Kuipers was ook actief bij het..

  Voetbal Inside stopt bij RTL (FOK!frontpage Nieuws 28 mar 2018 22:57:50)
  Het trio Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen van het populaire voetbalprogramma Voetbal Inside vertrekt deze zomer van RTL naar Talpa TV. Dat bevestigt een woordvoerder van RTL na een bericht hierover in het AD. De contracten..

  ( 28 mar 2018 22:34:34)
  Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp verruilen deze zomer RTL voor Veronica. RTL heeft dat bevestigd. De drie tekenen een contract voor vier jaar bij Talpa TV, het bedrijf van John de Mol.René van der Gijp zei eerder nog niet te weten of er een akkoord is. Hij heeft de gesprekken met Talpa aan Genee en Derksen gelaten. "Er wordt al maanden gepraat. Voor mij maakt het niet uit op welke zender ik zit. Als ik mijn dingetje kan doen op maandag- en vrijdagavond vind ik het prima", zegt hij.WK talkshowHet programma Voetbal Inside zal waarschijnlijk onder een andere naam op dezelfde dag

  'Australië gaat WK voetbal niet boycotten' (FOK!frontpage Nieuws 28 mar 2018 19:05:00)
  Australië gaat het wereldkampioenschap voetbal van komende zomer, gehouden in Rusland, niet boycotten. Daar gingen geruchten over, vanwege het schandaal rond de vermeende poging tot moord op de Russische oud-spion Sergei Skripal in..

  Van Halst algemeen directeur af bij FC Twente (FOK!frontpage Nieuws 26 mar 2018 19:48:39)
  Jan van Halst mag zich niet langer algemeen directeur van FC Twente noemen, zo meldt Voetbal International. De voormalig profvoetballer doet een stap terug en gaat leiding geven aan de commerciële tak van de Tukkers. Erik Velderman is met..

  Crisis compleet bij FC Twente: Verbeek op non-actief (FOK!frontpage Nieuws 26 mar 2018 19:11:28)
  Gertjan Verbeek is niet langer trainer van FC Twente; de crisis is dus compleet. Dat meldt Voetbal International. De ploeg uit Enschede heeft de trainer maandag op non-actief gesteld. De taken van Verbeek worden overgenomen door assistent-trainer..

  ( 25 mar 2018 15:14:09)
  Woensdag rolde de eerste voetbal over het gloednieuwe Cruyff Court in de Brusselse gemeente Molenbeek, maar lang kon er niet van het veldje worden genoten.In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben vandalen er namelijk stevig huisgehouden. De ruiten van de opslagplaats werden ingeslagen en het glas werd samen met vuilnis verspreid over het voetbalveld. Volgens de Franstalige zender RBTF is ook geprobeerd het kunstgrasveld in de brand te steken, maar dat mislukte.Zaterdag werden de vernielingen ontdekt door jongeren die er wilden voetballen. Omwonenden gingen vervolgens aan de slag om de zooi

  ( 24 mar 2018 16:23:50)
  In de Russische stad Jekaterinenburg is een 220 meter hoge oude televisietoren opgeblazen. De beslissing om de toren neer te halen werd vorig jaar al genomen; een jaar voor het WK voetbal in Rusland. Jekaterinenburg is een van de steden waar tijdens het WK wordt gespeeld. Regionale autoriteiten wilden de toren neerhalen omdat hij "het uitzicht over de stad verpest."Vanuit verschillende hoeken werd het opblazen gefilmd:In 1984 werd begonnen met de bouw van de toren die 400 meter hoog had moeten worden. Maar na de val van de Sovjet-Unie was er geen geld meer om de toren af te bouwen. De bouw we

  De Bruyne over tackles: "Op m'n tanden bijten en weer door" (FOK!frontpage Nieuws 23 mar 2018 20:38:40)
  Kevin De Bruyne hekelt de felle tackles die hij soms in de Premier League te verduren krijgt, maar hij beseft ook dat dat bij het voetbal hoort.Manchester City is dit seizoen bijna onverslaanbaar in Engeland en sommige tegenstanders gebruiken..

  Johnson trekt vergelijking Poetin en Hitler (FOK!frontpage Nieuws 21 mar 2018 17:04:57)
  Boris Johnson heeft de relatie tussen Groot-Brittannië en Rusland verder op scherp gezet door te zeggen dat Rusland het komende WK voetbal misbruikt zoals Adolf Hitler dat deed met de Olympische Spelen van Berlijn in 1936. "De president..

  ( 21 mar 2018 18:32:09)
  De Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson denkt dat de Russische president Poetin het WK voetbal wil gebruiken om het imago van zijn land op te poetsen, "net zoals Hitler met de Olympische Spelen van 1936 deed". Het WK wordt komende zomer in Rusland gehouden.De gedachte dat Poetin het WK gebruikt als pr-middel voor zijn "meedogenloze, corrupte regime" doet Johnson walgen, zei hij voor de parlementscommissie voor buitenlandse zaken.SupportersboycotHet gaat hem te ver om het Engelse voetbalelftal terug te trekken van het WK - hij wil de spelers niet straffen - maar de supporters z

  Invoering videoscheidsrechter is een feit (FOK!frontpage Nieuws 19 mar 2018 19:42:32)
  Vanaf komend seizoen wordt, tijdens alle voetbalwedstrijden in de Eredivisie, gebruik gemaakt van de Video Assistant Referee; de videoscheidsrechter of kortweg de VAR. Dit is maandag besloten tijdens de Algemene Vergadering Betaald Voetbal (AVBV)..

  VI-onderbroekenkopers krijgen toch een bal (FOK!frontpage Nieuws 16 mar 2018 21:44:15)
  Iedereen die afgelopen maandag tussen 20.30 uur en 22.00 uur een onderbroek heeft besteld bij Wilfred Genee krijgt toch een bal. Dat heeft Wilfred in Voetbal Inside gezegd. Er was verwarring ontstaan over de actie. Het was eigenlijk de bedoeling..